Nieuw parket

U bent op zoek naar een nieuwe parketvloer? Laat u adviseren over de vloer die bij u past. De keuze van een nieuwe parketvloer is niet eenvoudig. Er zijn heel veel soorten en vormen parket. Van eenvoudige stroken tot ingewikkelde patronen van exotische houtsoorten in allerlei kleuren. En dan hebben we het nog niet eens over de vele mogelijkheden op het gebied van afwerking met diverse soorten olie en was. Waar moet u op letten? Onze parketspecialisten adviseren u graag.

Inventarisatie en advies. Ons advies begint met een inventarisatie. Op verzoek komen wij bij u thuis kijken naar de ruimten waar u graag een houten vloer wilt laten leggen. We letten onder meer op de stijl van de woning en uw interieur en op de lichtinval in de vertrekken. Daarnaast willen we graag het een en ander weten over uw persoonlijke smaak en levenswijze. Houdt u van modern en strak of mag het een beetje rustiek? Hebt u kinderen of huisdieren? Blijft de ruimte altijd slaapkamer of wordt het ooit een kantoor? Al deze facetten spelen mee bij de keuze van het juiste parket.

Offerte met opties. We kunnen ons voorstellen dat ook de prijs een rol speelt bij uw beslissing. Daarom zullen we u uitgebreid voorlichten over de financiĆ«le consequenties van de verschillende keuzes. Wij kunnen een offerte maken met verschillende opties en prijzen, afhankelijk van de keuzes die u maakt voor uw project. Zo kunt u tot een goed geĆÆnformeerde beslissing komen, zonder verrassingen achteraf.

Planning en uitvoering. Onze parketteurs zijn gewend voorzichtig om te springen met uw interieur. Maar de ruimte moet natuurlijk wel helemaal leeg zijn om de parketvloer te kunnen leggen. Samen met u maken wij een planning voor de uitvoering. Vanzelfsprekend treffen wij de nodige maatregelen om overlast te voorkomen.

Garantie en nazorg. Een houten vloer gaat wel een generatie mee. We leveren uw parketvloer gebruiksklaar op en bieden ook garantie op de vloer, ervan uitgaande dat u zich houdt aan de onderhoudsvoorschriften. Zie voor de details ook onze leveringsvoorwaarden.

Kwaliteit als belofte. Pegasus Parket legt al ruim 40 jaar parketvloeren. Als ambachtelijk bedrijf concurreren wij op kwaliteit eerder dan op prijs. Wilt u ook een tot tevredenheid stemmende parketvloer? Neem dan contact op met ons of bel direct Ralph Offermans: 0031 (0)46 4746675.