Parketrenovatie

Uw oude of beschadigde parketvloer renoveren? Vertrouw op onze ambachtelijke specialisten. Een houten vloer is als een handgemaakt meubelstuk, dat met de juiste behandeling elk jaar mooier wordt. Maar hout is ook een levend materiaal en op uw houten vloer wordt ook geleefd. Er komen steeds meer gebruikssporen op, waardoor de vloer zijn karakter krijgt. Omdat parket zo'n lange levensduur heeft, is het financieel en esthetisch de moeite waard om een beschadigde of verweerde vloer te renoveren. Wij maken uw oude vloer nagenoeg zo goed als nieuw.

Schade aan parket repareren. Slijtage en gebruikssporen aan parket zijn heel gewoon en niet ernstig. Maar het kan ook gebeuren dat parket echt kapot gaat. Bijvoorbeeld doordat er bij een verhuizing of verbouwing iets zwaars op valt en er planken breken of scheuren of doordat er bij het verschuiven van een meubel een kras in komt. Bij dergelijke ongelukjes kunnen onze ervaren parketteurs uw vloer in de meeste gevallen (nagenoeg) onzichtbaar repareren. Bij schade door derden kunt u de kosten soms verhalen op de aansprakelijkheidsverzekering.

Een parketvloer aanhelen. Stel, u bouwt een serre of keuken aan of u breekt juist een muur tussen twee kamers weg. In die gevallen kunt u uw bestaande parketvloer(en) laten aanhelen met een identieke of juist contrasterende parketsoort. Wij adviseren u graag over de juiste aanpak. Zodat het lijkt of die extra ruimte er altijd al was.

Uw parketvloer schuren. Schuren van parket valt onder 'groot onderhoud'. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt natuurlijk af van het gebruik, maar om het parket in goede conditie te houden is gewoonlijk elke acht a tien jaar een schuurbeurt nodig.

Offerte parketrenovatie. Of het nu gaat om repareren van schade, aanhelen van een bestaande vloer of een grote schuuurbeurt, u kiest natuurlijk voor een professionele oplossing. Wilt u in zee met ervaren parketteurs, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem via het antwoordformulier contact met ons op op bel direct met Ralph Offermans: 0031 (0)46 4746675.